Preview Mode Links will not work in preview mode

Ballehäng 'I nöd och lust'

Aug 26, 2018

Världspremiär för nya Ballehäng-dissen; "Hur dum får man va"?! Dedikerad till Anton Magnusson a.k.a Mr Cool. Roger får skulden när när hunden hostar, Sandra går vilse på tåg och Gunnar jagar katt. Vem är det egentligen som vill ha katt? Nettan eller Roger? Eller vill de ens det?! 


Aug 19, 2018

Som vanligt delar vi med oss av en hel del klantigheter och felsägningar. Roger trivs i svärmors trosor och Sandra kissar lite till. 


Mar 7, 2018

Intervjuer och klipp från en riktigt härlig kväll 24/2-18 i Voice Professionals lokaler i Stockholm. Intressanta, drivna och kreativa människor som går med stadiga steg mot drömmar och mål. De vill, de vågar och de kan! Man kan inte bli annat än inspirerad! 


Mar 4, 2018

Mycket har hänt sedan förra avsnittet som vi berättar om. Nettan erkänner att hon gjorde en dundertabbe på väg till Arlanda och denna vecka pratar Sandra om kiss i duschen och använda bindor.... Och så klart smakprov från artisternas hatt och intervjuerna vi gjorde. Bonus-specialare från den kvällen...


Feb 5, 2018

Vi pratar om veckan som gått, 10 knep för att hålla förhållandet, och sexlivet, levande, Nettan delar nya pinsamheter och så får vi höra om Sandras höna.