Preview Mode Links will not work in preview mode

Ballehäng 'I nöd och lust'

Aug 8, 2017

I det här avsnittet får ni andra delen av vårt besök på Lovestore, mer leksaker! Det blir fiskdamm och så berättar Sandra om när hennes man försvann i hålet. Sist men inte minst: TÄVLINGSDAX!


Jul 25, 2017

Vi har varit på besök på Lovestore, vår sponsor, sex och kärleksbutiken i Stockholm. En ny värld har öppnat sig för oss som vi delar med oss av då vi har intervjuat Carina Eiche. Sandra Lundblad delar med sig av mindre bra hårborttagningstips och berättar mer vad man kan använda en rakapparat till. Och icke...


Jul 13, 2017

Den här veckan har vi äntligen fått köra in den!! Tjooohooo! Roger berättar om när han kände sig hängig och gick till läkaren med Greger. Det blir lyssnarfråga, busringning och så pratar vi om äckliga saker par gör... 


Jul 2, 2017

I avsnitt 2 av Ballehäng ' I nöd och lust' bjuder vi bland annat på Lyssnarfrågan; 'När lusten inte finns' och Pinsamheter; 'Oljud i sängen'. Vi funderar över hur många gånger, och hur ofta, grannarna sett Rogge naken. Vi har också en gäst, Åse Lardner, som berättar om sin totala, och modiga, livsförändring.


Jun 21, 2017

Vi sitter på balkongen och spelar in och bjuder i detta avsnitt på sms-tabbar, pinsamheter, fråga-på-stan och bloopers. Och vad har Nettan egentligen under tutten?